Verdenspremiere på "Star Wars"

 

Onsdag i neste uke inviterer Egersund kino til verdenspremiere på "Star wars: The force awakens". Så langt er det solgt rundt 200 billetter til to visninger på premieredagen.

Tekst:

Publisert:

dalane-tidende.no
Dalane Tidende

Det er kulturkonsulent Kari R. Spangen fornøyd med. Hun har god tro på at så vel den store som den lille salen blir fylt når den sjuende "Star Wars"-filmen har verdenspremiere.

Egersund kino viser filmen på to nesten parallelle forestillinger. De fleste billettene er solgt til visningen i hovedsalen, mens rundt 20 så langt har sikret seg billett til den lille salen.

Egersund kino håper at publikum tar imot utfordringen og stiller i "Star Wars"-kostymer. Spangen lover flotte premier.
– Mange i "Star Wars"-kostymer er med på å skape ekstra god stemning. Vi trekker ut et kostyme til hver av forestillingene, lover hun.

"Star Wars: The force awakens" er den sjuende filmen i rekka. Blant skuespillerne finner vi Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher, som også spilte i den originale filmen.

– Vi viser filmen på doble forestillinger fram mot jul, fortsetter Kari R. Spangen.

Det betyr neppe at det blir stopp da for filmen som har fått 12 års aldersgrense. Men første juledag er det klart for flere norgespremierer. Da er det duket for premiere på filmer som "Ludvig og Solan: Herfra til Flåklypa", "En mann ved navn Ove", "In the heart of the sea" og "Point break".

Siste nytt i Eigersund

Bubilparkering i Årstaddalen til sommaren
ANNONSE
Meir livsstil enn jobb å vera pastor
 
Stor støypejobb på Kaupanes
Gang- og sykkelvei klar for asfalt
Tett på Jorunn Aurdal Baardsen: Har overskudd av omsorg
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Avisen Agder

ANNONSE