Ny miljøaktør på Eigerøy

Vidar Nesheim er svært godt fornøyd med responsen det nystiftede selskapet på Eigerøy har fått. FOTO: Egil Mong

– Vi har fått en enestående god mottakelse, sier Vidar Nesheim i Miljø Container AS.

Tekst:

Publisert:

dalane-tidende.no
Dalane Tidende

Innsamling og sortering av avfall er god butikk for mange aktører. Seks aktører i lokalt næringsliv har nå gått sammen om å etablere en lokal virksomhet som skal leie ut containere og sortere avfall. I tillegg tilbyr selskapet en rekke andre tjenester innen avfallssegmentet.
Miljø Container AS har etablert seg i lokaler i Nyåsveien på Eigerøy. Her er deler av de lokalene som tidligere er brukt av forskjellig type næringsvirksomhet nå tatt i bruk til sortering av avfall og base for den ferske virksomheten.

– Vi kunne vel ikke fått mer egnede lokaler enn dette. Her har vi en stor hall med god takhøyde. Her kan vi kjøre inn containere og drive sortering med gravemaskin. Vi ligger også svært godt i forhold til mye annen næringsvirksomhet, sier daglig leder og medeier Vidar Nesheim.
Han eier selskapet sammen med Bemy Eiendom AS, Camy Holding AS, Lino Solutions AS, Nils Otto Bergslien og Jan Oddvar Seglem.

– Dette er eiere som enten ønsker å medvirke direkte i driften eller ser svært positivt på en slik virksomhet. Vi vet at det er behov for et slikt tilbud lokalt og kan like godt drive det herfra som at lokale virksomheter skal kjøpe tjenestene utenbys, sier Vidar Nesheim.
Selskapet har tre fast ansatte i starten. I tillegg vil det bli leid inn to til fem personer etter behov.

– Vi har kjøpt en komprimeringsbil som vi skal kjøre i rute i distriktet. I tillegg har vi kjøpt gravemaskin for sortering, sopebil og mange containere. Når alle er levert, vil vi ha rundt 100 containere, forteller Vidar Nesheim.

– Hvordan har responsen vært?
– Vi her fått en fantastisk respons. Da vi hadde offisiell åpning mandag, møtte det godt over hundre gjester. Nå har vi ute nesten alle containerne og har fått god mottakelse i næringslivet lokalt, sier den daglige lederen.
Han forventer en omsetning neste år på rundt 10 millioner kroner.

Siste nytt i Eigersund

Bubilparkering i Årstaddalen til sommaren
ANNONSE
Meir livsstil enn jobb å vera pastor
 
Stor støypejobb på Kaupanes
Gang- og sykkelvei klar for asfalt
Tett på Jorunn Aurdal Baardsen: Har overskudd av omsorg
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Avisen Agder

ANNONSE