Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Studio-åpning i gågaten

Studio-åpning i gågaten

Leder for salg og marked, Janne Werdal, og selger og utvikler Frode Tingbø. FOTO: Frøydis Bredeli

De hevder at kjøkkenet er det viktigste rommet i huset. I morgen kan folk se hva de mener i Hamran + Tingbø Studio i Egersund.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.03.2014 kl 09:53

Studioet i Gågaten åpner i morgen ettermiddag. Her skal enkeltdeler og mer eller mindre ferdige innredninger stilles ut, alt til inspirasjon for folk som er på jakt etter noe nytt innen kjøkken, garderobe eller bad.

- Vi viser eksempler, som vi riktignok drar litt langt for å vise hva vi kan lage. Poenget er å bidra med ideer og synliggjøre muligheter for kundene, sier Frode Tingbø.

Eventyrlig start

I fjor høst solgte eigersunderen firmaet sitt og gikk inn i Hamran + Tingbø som selger og utvikler. Der jobber han med likesinnede som er opptatt av å levere produkter som ikke er helt A4. Salg- og markedsleder Janne Werland føyer til at for å kunne lage tilpassede løsninger, er det godt gammeldags håndverk som gjelder, kombinert med moderne maskinbruk.

Begge er storfornøyde med det de kaller en eventyrlig start på året for Hamran + Tingbø.

- Jeg har egentlig ingen forklaring på det, annet enn at vi deltok på ei messe i Stavanger i høst. Etter det begynte siddisene å komme til Snartemo for å se. De har oppdaget at vi leverer noe som andre ikke har, og som ikke er masseprodusert, sier Werland.

- Fra nå av kan de også komme til Egersund for å se hva vi kan by på, legger hun til.

Unike løsninger

Werland opplyser at bedriften på Snartemo teller 30 ansatte. Fire av dem begynte etter nyttår. Tingbø, som kjente på tydelige voksesmerter før han gikk inn i samarbeidet, har langt fra blitt kvitt verken. Det går fortsatt i ett.

- Men sånne smerter pleier å være forbigående. Varierte arbeidsoppgaver og fornøyde kunder gjør at dette uansett er veldig gøy, sier han.

Ifølge Tingbø er det et hovedpoeng å dra kundene med fra start og ha tid til dem.

- Om han eller hun trenger en hel dag sammen med oss for å få formidlet hva de ønsker, så skal de få det. Her får alle VIP-behandling, hevder Tingbø.

Werland føyer til: - Noen kommer til oss uten stort mer enn et flyktig inntrykk fra et livsstilsblad å vise til. Da er det vår utfordring å finne ut resten, sammen med dem.

Det skjer på kjøkkenet

I Hamran + Tingbø Studio har de brukt 40 kvadratmeter av lokalet her til å innrede en "leilighet". Men selv om de lager innredninger til alle slags rom, har Tingbø en egen forkjærlighet for kjøkkenet.

- Det er der det skjer, både til hverdags og fest. Ingen gidder å sitte i stua når festen er på sitt beste. Kjøkkenet er kort og godt et sosialt sted, og dermed desto mer betydningsfullt, sier han og lover tapas på studioåpningen for å skjerpe appetitten.

Begge er spente foran morgendagen.

- Jeg kjenner meg litt nervøs, men, som de pleier å si hos Hamran: " Det ordner seg", sier Frode Tingbø.

- Ja, det ordner seg helt sikkert, smiler Janne Werland.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!