Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ingebrethsen blir EIK-spiller

Ingebrethsen blir EIK-spiller

Stian Ingebrethsen har allerede spilt kamper for EIK. Her er han i aksjon i treningskampen mot Frøyland. FOTO: Olaf Omdal

Stian Ingebrethsen er klar for EIK. Torsdag skrev den unge flekkefjæringen under for de gule og svarte.

Tekst:

Publisert:

Det er en talentfull 18-åring EIK har sikret seg. FFK sleit i fjorårssesongen i 3. divisjon. Likevel klarte Ingebrethsen å bli toppscorer med sine åtte mål. Han ble også kåret til årets unge spiller for Uenes-laget.

Ingebrethsen avsluttet for øvrig karrieren i moderklubben med scoring. Det skjedde da FFK møtte Moi på Uenes onsdag kveld, en kamp hjemmelaget vant 5-1.

Stian Ingebrethsen har trent med EIK denne vinteren. Han har også spilt kamper og notert seg for scoringer for sin nye klubb.

Etter at Flekkefjord rykket ned til 4. divisjon i fjor høst, har det ligget i kortene at Ingebrethsen var på vei bort. Ønsket om å spille på et høyere nivå ble også avgjørende da EIK ble valgt

EIK-trener Bengt Sæternes er fornøyd med nysigneringen. Til EIKs hjemmeside sier Sæternes:
– Stian er et stort talent som jeg tror kan ha en stor framtid som fotballspiller. I Flekkefjord spilte han mest på midtbanen, men jeg ser vel kanskje først og fremst at han er en veldig spennende spiller i en spissrolle. Han er både hurtig og fysisk sterk, sin unge alder til tross. Og ikke minst vet han godt hvor målet står. Det ser vi hele tiden på trening. Også i kamp har han funnet veien til nettmaskene.

Stian Ingebrethsen holder fortsatt junioralder. Derfor vil han være aktuell både for EIKs juniorlag, toerlaget i 4. divisjon og A-laget i 2. divisjon.
– Men han er helt klart en spiller som aspirerer til en plass på A-laget, selv om vi også har andre gode, offensive spillere, sier Bengt Sæternes.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!