Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Venter tøff utfordring på Jæren

Venter tøff utfordring på Jæren

KREVER FULL SKJERPING: Kenneth Grande (t. v.) og Henning Romslo (her i kamp mot Jerv) må være skjerpet på defensiven, for å unngå unødvendige forsvarsfeil mot Bryne i kveld.

EIK-trener Bengt Sæternes vet at EIK får en tøff oppgave mot Bryne i kveld. Samtidig ser han fram til kampen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.03.2014 kl 09:06

- Det er alltid gøy å få noe skikkelig å bryne seg på. Bryne er gode. Derfor blir kampen en utfordring for oss, sier Sæternes.
I et tilsvarende møte i fjor vår ble EIK sendt hjem fra Jæren med stortap. Det håper EIK-treneren å unngå fra kampen på kunstgraset på Bryne stadion i dag.

- Jeg ser helst at ikke det gjentar seg. Jeg tror det heller ikke. Vi har spillere i form. Derfor tror jeg på en jevnere kamp nå, fortsetter han.

Skal EIK lykkes, er det viktig at feilene som ble gjort mot Jerv, blir luket bort.

- Mot Bryne vil vi bli hardt straffet om vi gjør de samme feilene som mot Jerv. Det går både på enkeltspillere og på laget. Vi må forsvare oss sammen. Dette er også noe vi har jobbet mye med i det siste.

- Tar dere spesielle hensyn når Bryne er motstander?

- Vi vet hva Bryne er gode på. Det gjelder å bevisstgjøre hver enkelt spiller på de oppgavene som venter. Vi må være skjerpet og unngå personlige feil. Vi møtte Bryne i treningskamp også i fjor sommer. Da gjorde vi en god kamp som endte uavgjort. Bryne hadde sine muligheter, men vi hadde en god keeper. Faktisk avsluttet vi best.

- Stiller du med et antatt serielag?

- Det vet jeg faktisk ikke. Det er nemlig såpass jevnt i noen posisjoner at jeg ikke har bestemt meg helt. Derfor må vi fortsatt se på hvem som leverer i de to kampene som er igjen før seriestart, sier Bengt Sæternes.

De fleste spillerne er friske og skadefrie. Det betyr at Mathias K. Perttamo er klar igjen etter sjukdom. De eneste som mangler, er Kristian Koldal (skadet legg) og Kai Ove Stokkeland. Sistnevnte er i trening, men ifølge EIK-treneren er det litt for tidlig med kamp for midtbaneveteranen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!