Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Narum til Vikeså

Narum til Vikeså

Narum.

Fredag kveld kommer Toten-bandet Narum til Kulturbanken på Vikeså. Bandet er ute på turné. Vikeså er stopp nummer sju på veien.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2014 kl 09:52

- Vi har vært i Bjerkreim én gang før, i forbindelse med konserter på skoler rundt om i landet. Da var vi også blant annet på Jæren og i Ryfylke. Det var for to år siden. En åpen konsert har vi aldri gjort her før. Det blir moro å komme tilbake, forteller Lars Christian Narum, som er en del av trioen fra Toten.

Søsknene Benedikte, Jon Anders og Lars Christian Narum startet band i 2006. Benedikte synger, Jon Anders spiller gitar og Lars Christian holder orden på tangentene. Sangene framføres på Toten-dialekt. I februar i år ga de ut sitt fjerde album, "Heim".

- Salget av den nye plata har gått bra. På denne turneen, som vi startet onsdag i forrige uke, spiller vi en god del av de nye sangene, men også flere av de gamle låtene våre. Vi liker å ha et stort spenn i konsertene, med alt fra rolige ballader til elektrisk gitar og hissig orgelbruk, sier Lars Christian.

Han kan fortelle om fullt hus på de første konsertene og håper og tror på like god stemning i Bjerkreim fredag kveld.
Astrid Apalset Vassbø, avdelingsleder for kultur i Bjerkreim, sier hun har hørt mye godt om Narum etter at de var på skolene i Vikeså i 2012.

- Det er sjeldent jeg hører noe om slike arrangementer i etterkant, men det var flere som syntes det var veldig kjekt sist Narum var her. Dette er dessuten et band som folk sannsynligvis har hørt litt av på radioen, og som de kjenner igjen. Derfor tror og håper jeg det kommer mange på konserten fredag, sier hun.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!