Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny singel fra Moi

Moi er klar med sitt første norskspråklige album. Første singel fra plata er "Harkje komt for å gå".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.08.2014 kl 10:36

Sangen har også fått en musikkvideo, spilt inn hos Mois nærmeste naboer på Vålerengen bo- og servicesenter.

- Beboerne her er de som har aller best kontroll på når jeg kommer og går. De sitter på verandaen og kikker ned i gata mi når jeg går ut og inn. Jeg har kikket tilbake og lurt på hva de tenker og hvem de er, sier Ingjerd Østrem Omland om bakgrunnen for videoen.

Den kommende plata har røtter helt tilbake i 2003, da Moi og hennes nåværende produsent Odd Martin Skålnes møttes for første gang hos NRK Rogaland, hvor begge var finalister i "Talentlokalen". Ti år seinere havnet de igjen i samme studio.

Ifølge en pressemelding viderefører det nye albumet uttrykket fra Mois tidligere norskspråklige singler, men denne gang med en langt mer organisk instrumentering.

Ingjerd Østrem Omland, som bruker artistnavnet Moi, er i høst aktuell som en av artistene i "Da Kork kom til bygda" på NRK. Hovsheringen var sentral i programmet som ble spilt inn i Egersund i mai.

Tidligere i år deltok hun også i den norske Melodi Grand Prix-finalen.

Se bildet større

PÅ NORSK: Ingjerd Østrem Omland, som benytter artistnavnet Moi, gir snart ut sin første norskspråklige plate. Bildet er fra konserten med Kork i Byteltet i vår.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!