Revybillettene rives bort

 

Julerevyen til Show Chow ser ut til å gå alt annet enn på raua.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.09.2009 kl 09:27

dalane-tidende.no
Dalane Tidende

Snautt to uker etter at salget startet, har nærmere 3.000 personer sikret seg billett. Det opplyser direktør Geir Sølve Hebnes Sleveland ved Grand Hotell.

- Det går veldig bra med salget. Rundt 2.500 av dem som skal på revy, har også bestilt julebord, sier Hebnes Sleveland, som forteller at interessen er stor fra firma både på Jæren og i Stavanger.

På bildet ovenfor, som er fra fjorårets revy, har Øystein Ellingsen lagt sin elsk på Okka Rau - den tyske sandvolleyballspilleren. Premieren på årets oppsetning, "Nisser og Bjerga", er lagt til fredag 13. november. I utgangspunktet er det planlagt 28 forestillinger - men det kan bli flere, ifølge hotelldirektøren.

- Det er rom for en del ekstraforestillinger, sier Hebnes Sleveland, som mener at interessen virker å være enda større i år enn tidligere.

De to siste julerevyene til Show Chow er blitt utsolgt. Begge har vært holdt på Grand Scene, i kjelleren på hotellet i Johan Feyers gate i Egersund. Årets gjest er komiker Rune Bjerga fra Stavanger.

Men Grand Hotell har underholdning på gang før den tid. Lørdag 3. oktober arrangeres det standup-klubb i regi av Den Store Norske Humorfestivalen. Hans Petter Jørgensen blir konferansier, mens Nina Andersen, Christoffer Scheldrup og Fredrik Steen skal stå for underholdningen. Sistnevnte er nok best kjent for figuren "Hildegunn Moltubakk". Kvelden før, 2. oktober, blir det musikalsk moro med Tønes og Tor Stig Finns, som er bandet til skuespiller Torfinn Nag.

 

 

 

 

Siste nytt i Kultur

Vis oss dine vinterbilder!
ANNONSE
Ny Rake-singel er reint Dalane-produkt
 
Musikk, møtehelg og middag
Foreslår sangbar Sangerlosje: En vegg av noter
Tønes nominert til to Spellemannpriser
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Avisen Agder

ANNONSE