Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

51 prosent er digitale brukere

51 prosent er digitale brukere

 

- Vi har nådd det første målet vi satte for antall digitale brukere. Men vi fortsetter offensiven for å få enda flere til å registrere seg, sier DT-redaktør Gunnar Kvassheim.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.04.2014 kl 10:50

Fra 2. april må man være abonnent på Dalane Tidende for å få tilgang til nettavisen og den elektroniske utgaven av papiravisen.

- Vi la lista høyt og hadde som mål at 50 prosent av våre abonnenter skulle være digitale brukere den dagen omleggingen fant sted. Andre aviser som har vært gjennom den samme typen omlegging, advarte oss mot å sette et så høyt måltall. Vi valgte imidlertid bevisst å satse på 50 prosent, fordi vi ville gjøre vårt ytterste for å få flest mulig digitale brukere raskest mulig, sier Kvassheim.

Måltallet på 50 prosent ble nådd mandag. Tirsdag kom ytterligere én prosent til.

- Det er stadig nye brukere som logger seg på. Vi har også en del som ringer for å få veiledning. I noen tilfeller får man ikke e-post tilbake slik det gis melding om at man skal få. Andre får beskjed om at de ikke har gyldig abonnement. Det tar som regel kort tid å få ordnet opp i dette, sier Norunn Ege i DT-ekspedisjonen.

- Ta kontakt, er hennes oppfordring til de som ønsker hjelp til å registrere seg som digital bruker.

Jærbladet gjennomførte en tilsvarende omlegging i fjor høst. De har nå kommet opp i en andel digitale brukere på 64 prosent.

- Vi har lært mye av hvordan Jærbladet gjorde dette. De gjennomførte en vellykket omlegging. Vårt mål er å komme på samme nivå som dem så snart som mulig, sier Gunnar Kvassheim.

Registrer deg her.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!