Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

"Carina" er funnet

Kystvaktfartøyet "Nornen" fant rundt klokka 16.00 tirsdag den havarerte reketråleren "Carina". Tråleren er registrert i Sokndal.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.03.2014 kl 19:11

– Det er en stor lettelse. Spesielt for de pårørende. For dem er dette av stor betydning, sier politistasjonssjef Bjart Gabrielsen i Mandal til NRK.no.

Reketråleren ble funnet et stykke utenfor Rosfjorden. Funnstedet ligger ifølge Gabrielsen mellom Korshavn i Lyngdal og Ullerøya i Farsund kommune.

– Båten ligger litt på skakke på 155 meters dyp. Den ligger relativt greit til med tanke på å få innsyn i båten. Akterenden ligger ned slik at man har det beste utgangspunktet for å kunne se inn i hytta, sier Gabrielsen.


Det var 12.februar "Carina" ble meldt savnet Tråleren hadde gått ut fra Båly i Lindesnes med et brødrepar i 60-årene om bord.


Fiskerne er ikke fra Sokndal, men skøyta er registrert i Sokndal.

Reketråleren "Carina" eies av Frank Midtbø fra Sokndal og Frank Leidland fra Eigersund gjennom rederiet Mersey Vest AS. De to fisker imidlertid ikke selv med den 15 meter lange reketråleren.

Siste nytt i Nyheter

Fjord Line utvider lugarkapasiteten og er på jakt etter nytt skip
Hadde bare kort, blei avvist på bussen
Luke #4: Nils Bakka

I desember skal ordfører Odd Stangeland, i samarbeid med Frivilligsentralen i Eigersund og Dalane Tidende, hedre 24 av de mange som gjør en innsats for andre. Vi åpner én luke hver dag.

Nominert på 6.-plass i Rogaland Frp
Luke #3: Marit Seglem Andreassen

I desember skal ordfører Odd Stangeland, i samarbeid med Frivilligsentralen i Eigersund og Dalane Tidende, hedre 24 av de mange som gjør en innsats for andre. Vi åpner én luke hver dag.

Hærverk på minibank

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!