Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Dykker i dag

Dykker i dag

I dag skal dykkere i sjøen og lete i Moivige etter den savnede fiskeren fra Hellvik. FOTO: Egil Mong

Dykkere skal i dag lete etter fiskeren som har vært savnet siden fredag.

Tekst:

Publisert:

Politiet har engasjert en dykkeklubb til å undersøke områdene i Moivige utenfor Hellvik. Fiskeren Gordon Pedersen (51) fra Hellvik forsvant i området på fredag da han var ute for å se etter hummerteinene sine.

Det har vært lett grundig både på havet og langs sjøen i områdene utenfor Hellvik og vestover langs kysten. Det er funnet ei pute som antas å kunne stamme fra den 26 fots store båten til Pedersen.

- Vi har leid inn en dykkeklubb for dette oppdraget. Vi ønsker å ta opp den redskapen som står i sjøen. Vi vet at noe sitter fast, så vi må se hva vi finner, sier politibetjent Leif Seglem ved Eigersund politistasjon.

I helga ble det også brukt et undervannskamera, men dette hadde et forholdsvis begrenset bruksområde. Politiet har tidligere sagt at det også blir vurdert å sette inn en ubemannet undervannsfarkost i letingen. I første omgang skal området imidlertid undersøkes av dykkere.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Seafood i full gang med utvidelse
Se så smalt det er på fylkesveien!
Advarslenes tid er forbi, nå gis det gebyr i Egersund
Luke #7: Daniel Thengs

I desember skal ordfører Odd Stangeland, i samarbeid med Frivilligsentralen i Eigersund og Dalane Tidende, hedre 24 av de mange som gjør en innsats for andre. Vi åpner én luke hver dag.

Kommunalsjefen tok parkeringsgebyret med et smil
Færre på topptur

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!