Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

1.263 har registrert seg

1.263 har registrert seg

FOTO: Erling Svensen

Tirsdag formiddag hadde nærmere 1.300 personer blitt digitale brukere av Dalane Tidende. Det betyr at de er klar til å lese nyheter på nett fra 2. april, mens de allerede nå kan ta i bruk e-avisen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.03.2014 kl 13:28

Om to uker legger Dalane Tidende om abonnementsordningen. Fra 2. april må man være abonnent også for å kunne lese nyheter på nett. For å få tilgang er det en forutsetning at man registrerer seg som digital bruker. Det har mange allerede gjort. Ifølge Norunn Ege i DTs ekspedisjon hadde 1.263 lesere registrert seg klokka 09.30 tirsdag. Oppfordringen hennes er klar:

- Flest mulig bør registrere seg før 2. april, slik at de er forberedt på det som skal skje. De får også tilgang til e-avisen og blir med i trekningen av tre iPad mini.

Redaktør Gunnar Kvassheim konstaterer at overgangen til ny abonnementsordning er godt i gang.

- Målet er å få så mange som mulig til å bli brukere før 2. april, slik at de har tilgang til nettsidene våre også i fortsettelsen. Mange har allerede tatt i bruk e-avisen. Vi har fått gode tilbakemeldinger på den. Hovedinntrykket er også at det de fleste får registert seg uten problemer. Noen få møter vanskeligheter. De tar kontakt med ekspedisjonen, så hjelper vi dem videre på en enkel og grei måte, sier Kvassheim.

Han har foreløpig ikke fått noen negative tilbakemeldinger på at man fra tidlig i neste måned må være abonnent for å få tilgang til avisas artikler på nett.

- Tvert imot får vi mye hyggelig respons fra folk som føler at de får mer enn tidligere, i og med at e-avisa er gjort tilgjengelig gratis for alle abonnenter. Jeg tror det er stor forståelse for at det er innhold som koster, uavhengig av hvilken plattform nyhetene presenteres på, og at vi må tilpasse oss den nye teknologiske situasjonen, sier Gunnar Kvassheim.

Dalane Tidende har som mål at minst 50 prosent av abonnentene skal være registrert som digitale brukere innen 2. april.

Her kan du registrere deg.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!