Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Det skjer i helga

Det skjer i helga

 

Åpen brannstasjon og kjærlighetsuke i Sokndal er blant underholdningsinnslagene det er mulig å få med seg denne helga.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2015 kl 14:23

Åpen brannstasjon

I morgen inviteres det til åpen brannstasjon. Arrangementet er et samarbeid mellom brannvesenet, politiet, ambulansetjenesten, Røde Kors, Redningsselskapet og det lokale el-tilsynet. I år vil noe av utstyret som er i beredskap i regi av Interkommunalt utvalg mot akutt forurensing bli vist fram. Selvsagt blir det også muligheter for å sitte i en brannbil. Arrangørene frister med spennende aktiviteter for små og store

Kjærlighedsvego for 13. gang

Når sokndølene ser rødt i slutten av september, er det i positiv forstand. Kjærlighedsvego starter i morgen.
Kjærlighedsvego i Sokndal spenner over langt mer enn sju dager. I år arrangeres den fra 19. september til og med fredsdagen 4. oktober. Det er det trettende året på rad at bygda fokuserer på de kjærlige sidene ved livet. Denne helga er det ungdommens dag lørdag. Deretter er det klart for Cittaslow-søndag.

Wikøren på Pibbaren

Lørdag kveld blir countryartisten Bjørn Wikøren å høre på Pibbaren & Nelliken i Egersund. Wikøren har blant med seg eigersunderen Thor Kristian Klepp på gitar. Resten av bandet består av Leiv Arve Lagestrand (trommer), Helge Nordbrønd (bass) og Torstein Obrestad (piano).
Countryartisten ga i fjor ut sin plate nummer to, «Your one and only». Den ble spilt inn i Nashville, USA.

Konserter med Watoto

Dalane får besøk av Watoto barnelandsbyer. De kommer med et stort barnekor med foreldreløse barn. I dag holder koret konsert på Betania i Sokndal. «Oh, what love»-turneen fortsetter på Dalane videregående skole lørdag ettermiddag.

«Hele Rogaland leser»

«Sov søtt, herr Spiss» er årets gavebok i «Hele Rogaland leser»-serien. Barneboka deles ut gratis på biblioteket i Egersund i morgen. Der blir det også opplesing fra boka.

Basardag for Normisjon

I morgen blir det basar dag på Bjerkreim Bedehus med kafésalg av risengrøt og kaffemat, samt familiemøte med sang av Bjerkreim Barnekor og andakt ved Jorunn Marie Hauge. Barnebok, åresalg og hovedtrekning står også på programmet.

Misjonærinnvielse på Misjonshuset

På søndagens G2-gudstjeneste blir det også misjonærinnvielse av Kristian Slettebø. Misjonskorpset bidrar med det musikalske, mens sokneprest Ingun S. Barane skal tale.

Kongevold taler på Helleland

Søndag er det møte på bedehuset på Helleland. Taler er Erling Kongevold.

Basar i Nesvåg

Også i Nesvåg inviteres det til basar, med andakt og åresalg. Det skjer lørdag i regi av N. L. Misjonssamband.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!