Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Etterlyser padlande menn i båt

Etterlyser padlande menn i båt

Det var denne båten som forsvann frå Tengsvågen sist måndag, og som to menn blei observert i mens dei stod og padla. Personen på biletet er ikkje tjuv. FOTO: Privat

Sidan i fjor haust er 10-12 påhengsmotorar stolne frå båtar i Eigersund. For første gong har politiet vitneobservasjonar å gå etter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.03.2016 kl 06:49

Ifølgje politibetjent Alf Skipstad har det ikkje vore snakk om noko tjuveriraid. Påhengsmotorane har forsvunne jamt og trutt, hovudsakleg frå Tengsvågen.

– Etter ei veke med eit par tjuveri har det gjerne vore eit opphald på ein månad. Sidan i haust har politiet fått melding om til saman 10-12 forsvunne motorar, hovudsakleg mindre motorar på rundt ti hestekrefter, opplyser Skipstad.

Måndag for ei veke sidan, mellom klokka åtte og ni om morgonen, blei det stole to motorar. Det spesielle i denne saka er at også båten er vekke, og at vitne har sett to mannspersonar padla båten ute i vågen.

– Dei to karane blei observert ståande i båten og padla. Båten låg fortøydd nær parkeringsplassen vis a vis Kjeøy og blei padla derifrå og oppover mot elva. Sidan då har både båt og motorar vore vekke, seier Alf Skipstad.

Det er mykje trafikk på fylkesvegen langs Tengsvågen i morgontimane, så politiet håper at det vil melda seg fleire vitne til hendinga.

– Vitneobservasjonar vil vera svært velkomne, seier Skipstad.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!