Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Julebyen og butikker stengt, Amfi Eikunda har søndagsåpent

Julebyen og butikker stengt,  Amfi Eikunda har søndagsåpent

Tross uvær gikk programmet sin gang i Julebyen på lørdag. Her er Chorus i sving i Globen. Dirigent Bernhard Kielland har bydd opp til dans. FOTO: Siv Grethe Bøhn-Pettersen

- Vi har fått opplyst at det ikke er snarlig utsikt til at E39 og fylkesvei 44 åpnes igjen for trafikk. Det betyr at en stor andel av utstillerne i Julebyen ikke kommer seg til Egersund. Derfor har vi bestemt å holde stengt søndag, sier Henrik Einar Seglem.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2015 kl 11:01

- Med bare halvparten av utstillerne på plass ville vi fått et svært amputert opplegg. Det ønsker vi ikke å presentere for publikum. Pølsene får vi forresten heller ikke til byen fra Tengsareid, sier Seglem.

Seglem beklager overfor de som har tatt turen til byen for å oppleve Julebyen at det holdes stengt. Det bor julebygjester på hotellet og i bobiler.

- Nå satser vi på å komme sterkt igjen neste helg, sier Seglem.

- Etter en del fram og tilbake har vi bestemt at også butikkene holder stengt i dag. Dette har vi bestemt som følge av at Julebyen holder stengt. Det er beklagelig at vi må gjøre det, men i dag er fokuset en helt annen plass enn handel, sier Solveig Wetlesen, som er daglig leder i Egersund Sentrumsforening.

- Vi holder åpent som planlagt fra klokka 14.00 til 18.00, sier senterleder Jarl Tengesdal ved Amfi Eikunda.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!