Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

MC-klubb ønsker Marka

MC-klubb ønsker Marka

RØDE KORS: Eigersund kommune vil ikke inngå leieavtale med Egersund MC Klubb, da det tidligere institusjonsbygget i Marka skal selges til Rogaland Røde Kors.

Egersund MC Klubb har søkt Eigersund kommune om å få bruke lokaler i Marka.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2014 kl 13:03

Marka er en del av den tidligere Bakkebø-eiendommen. Huset ligger idyllisk til i en stor hage i nærheten av Svanevatnet. Det ble fraflyttet for noen år siden og har etter det stort sett stått tomt.

Rogaland Røde Kors har vist interesse for å overta eiendommen. Ifølge en søknad fra Egersund MC Klubb skal Røde Kors nå være mindre aktuell for å overta, noe som har inspirert MC-klubben til å se seg ut Marka som et framtidig klubblokale.

- Et slikt sted kunne vært ideelt for en klubb som oss. Vi ønsker et sted for sosiale samlinger og der vi har muligheter for å lage et verksted for å mekke på våre kjære doninger, skriver styret i klubben til Eigersund kommune. Det er formann André Tegle, nestformann Arild B. Andreassen og styremedlem Cato Sivertsen som har signert på vegne av MC-klubben.

Klubben har drøyt 40 medlemmer. I mange år lå aktiviteten nede, men den ble tatt opp igjen i fjor. I dag møtes medlemmene på kafeen Kosen. Savnet av et klubblokale har økt i takt med større aktivitet blant medlemmene, ifølge søknaden.

Bygg- og eiendomssjef Helge Waage i Eigersund kommune avviser at Røde Kors ikke lenger er interessert i Marka.

- Vi arbeider for tida med fradeling av tomt omkring Marka i den hensikt å selge bygget til Rogaland Røde Kors. Derfor beklager vi at det ikke er aktuelt å inngå noen leieavtale vedrørende Marka, skriver Waage til Egersund MC Klubb.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!