Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Opplevde terroren

Opplevde terroren

Ann Kristin og Asbjørn Stokkeland var nær promenaden i Nice under terroristens anslag mot tusenvis av uskyldige mennesker. FOTO: Erling Svensen

Ann Kristin og Asbjørn Stokkeland opplevde angrepet i Nice på nært hold.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.07.2016 kl 10:15

- Vi er i sikkerhet, slår Asbjørn Stokkeland fast på Facebook. Egersundsparet har vært flere dager i badebyen ved Middelhavet. Torsdag kveld forsøkte de å få bord på samme restaurant som kvelden før; like ved promenaden og stranda. De fikk ikke bord den kvelden og måtte trekke litt i fra promenaden for å få plass.

Ved 23-tida slo det som nå betegnes som en terrorist til med lastebil. Føreren kjørte gjennom folkemengden i en strekning på nesten et par kilometer og meiet ned folk. Fredag morgen skal det være 84 drepte, men det er også mange som er kjørt til sjukehus med alvorlige skader, ifølge nyhetsmeldinger i morges.

- Vi var 50 meter inne i ei sidegate og midt i maten da det smalt. Helt uvirkelig. Titalls tusen rømte, og vi søkte først tilflukt i en kjeller. I andre panikkbølge på et mørklagt do med mange i panikk. Sirener og blålys uler rundt oss nå. Bare 100 meter fra promenaden der vi bor, skriver Asbjørn Stokkeland på Facecook rundt midnatt.

Ifølge norske medier er det ikke meldt om norske drepte i anslaget mot den populære badebyen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!