Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Framstilles for varetektsfengsling etter fatalt slagsmål

Mannen som ble pågrepet etter en slåsskamp med fatalt utfall i Egersund natt til lørdag, vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag eller tirsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 21:43

Operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt Karstein Tendenes bekrefter søndag kveld overfor Dalane Tidende, i jourhavende jurist sitt fravær, at mannen som ble pågrepet etter den fatale slåsskampen, vil bli framstilt for varetektsfengsling. Det skjer mandag eller tirsdag.

Ifølge Stavanger Aftenblad, som har vært i kontakt med jourhavende jurist Ellen Fjermestad, lyder siktelsen foreløpig på grov kroppsskade, men politiet vurderer å utvide den.

Mannen i 40-årene, som er fra Eigersund, ble pågrepet lørdag.

- Vi har holdt ham i varetekt i helgen på grunn av faren for at bevis skal forspilles, sier politiadvokat Angjerd Kvernenes.

I løpet av søndagen bestod etterforskningen av å kartlegge og bearbeide opplysninger om det som skjedde i boligen i Eigersund, hvor den fatale slåsskampen fant sted.

Det var klokka 04.30 natt til lørdag politiet fikk melding om slåsskampen. Også ambulanse og luftambulansen ble tilkalt.

En eigersunder i slutten av 40-årene ble fløyet til sykehus. Lørdag ble det gjentatte ganger meldt fra sykehuset at tilstanden hans var kritisk og ustabil.

Søndag ettermiddag bekreftet pressevakten ved Stavanger universitetssjukehus at eigersunderen er død.

Politiet foretok lørdag vitneavhør for å få klarlagt hendelsesforløpet. Det var flere til stede i boligen hvor slåsskampen fant sted.

Kvernenes er tilbakeholden med ytterligere opplysninger fordi man ikke vil at de som avhøres, skal påvirkes av informasjon utenfra. Det gis heller ikke informasjon om relasjonen mellom avdøde og han som er pågrepet.

Politiet vil ikke opplyse hvorvidt den pågrepne er kjent av politiet fra før.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!