Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Halvblaut skihelg

Halvblaut skihelg

Det blir neppe slike forhold i helga som da dette bildet ble tatt i fjor. Men det kan bli ei brukbar skihelg for de som ikke lar seg skremme av litt nedbør som alt fra regn til snø. FOTO: Egil Mong

Skitrekkene i distriktet er åpne i helgen, men været frister kanskje ikke?

Tekst:

Publisert:

Våren har så vidt vist seg i låglandet. I innlandet dominerer vinteren fortsatt med mye snø. Skifolket ønsker jo snø, så da kan de kanskje være fornøyd med melding for helga. Værsida yr.no varsler mer snø i høyden, men nedbøren kan også komme som regn.

Ved Bjørnestad Skisenter skal det fortsatt være bra med snø, selv om rapportene sier at det minker litt nede i bakken. Imidlertid meldes det om mer snø i helga, så da bør det være trygt selv om det høyst sannsynlig blir nedbør som regn på søndag, skal vi tro meldingene fra meteorologene.
Ved Bjørnestad Skisenter er det åpent tolv timer daglig lørdag og søndag. Andre dager er det kveldsåpent fra 16 til 21.

Stavtjørn Alpinsenter i Bjerkreim har også snø nok til å ha trekkene i drift. Også der kan det komme snø, eller kanskje mer sludd og regn i løpet av helga. Trekket er åpnet lørdag og søndag.

Øvre Sirdal har mye snø, men ifølge meldingene kan det bli både bløtt og småsurt i helga. Kilometervis av langrennsløyper er oppkjørt som normalt i Øvre Sirdal.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!