Julebyen 2015: Tung start, lykkeleg slutt

Kjekt å ha ein far frå Egersund, synest Lykke Sem Einarsen frå Stavanger, for då får ho gå i Julebyen. FOTO: Keth Odland

Synne klarte bare å øydeleggja halvannan dag av årets juleby. Avslutningshelga gjorde vêrgudane sitt beste for å betala tilbake litt av det tapte.

Tekst:

Publisert:

dalane-tidende.no
Dalane Tidende

Det einaste som kanskje kan ha dalt ned i Julebyen den siste sundagen, må vera englar i skjul. Nedbør kom det iallfall ikkje. Avslutninga blei både tørr, kald og klar. Og folk visste å nytta årets siste sjanse til å få oppleva lun stemning og blide kremmarar med ekte vare. Det verka nesten som om dei kom vandrande frå "hver en verdenskrok". Mange var dei iallfall.

Lykke Sem Einarsen var i Julebyen på den nest siste dagen. Då gjekk det ei og anna regn- og sluddbøye, men også mesteparten av laurdagen var perfekt for mysing, handling og kos både i gatene mellom buene og under teltduken i Globen. At grauten til Lykke skulle bli blaut, var det ingen fare for, der ho hadde teke oppstilling med tallerk og saftglas under det digre og flotte juletreet.

Dermed blei det juleby for Lykke og til slutt også lykke for Julebyen.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Vis oss dine vinterbilder!
ANNONSE
Ny Rake-singel er reint Dalane-produkt
 
Musikk, møtehelg og middag
Foreslår sangbar Sangerlosje: En vegg av noter
Tønes nominert til to Spellemannpriser
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Avisen Agder

ANNONSE