Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ordførerens julekalender

Luke #1: Maiken Larsen

Luke #1: Maiken Larsen

Maiken Larsen hedres gjennom ordførerens julekalender for sin frivillige innsats for byens rusmisbrukere. FOTO: Frøydis Bredeli

I desember skal ordfører Odd Stangeland, i samarbeid med Frivilligsentralen i Eigersund og Dalane Tidende, hedre 24 av de mange som gjør en innsats for andre. I dag: Maiken Larsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.12.2016 kl 10:38

I ordførerens julekalender løftes én person fram hver dag. De nominerte er ikke rangert, men er plukket ut av en jury på bakgrunn av blant annet forslag fra publikum.

Her er begrunnelsen for valget av Maiken Larsen ved Maiken Hårdesign, som er en av initiativtakerne til "Frå alle okke, te alle dokke".

- Flere lokale firma setter av en arbeidsdag i november til brukerne til Mestringsenheten og Fyrlyssenteret, og flere andre bidrar med gaver. I tillegg til "Frå alle okke, te alle dokke" organiserer Maiken sammen med andre frivillige «Julesekken». Her kan bedrifter og private gi gaver som videreformidles til Mestringsenheten og Fyrlyssenteret. "Den største gleden en kan ha, er å gjøre andre glad," sier Maiken Larsen.

De nominerte gjennom ordførerens julekalender blir alle invitert til kommunestyrets julemiddag 19. desember. Der vil de få "heder og ære", diplom og en liten oppmerksomhet fra kommunen.

Ifølge ordføreren har det kommet inn svært mange forslag til kandidater.

- Vi kunne uten problemer holdt kalenderen gående i 100 dager i stedet for 24. Det utrolig mange som gjør en veldig god jobb for innbyggerne våre, sier Odd Stangeland.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!