Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Innbruddsbølgen på Jæren:

Politiet i Dalane: - Følg med!

Politiet i Eigersund oppfordrer beboere i Dalane til å våre ekstra årvåkne i forbindelse med innbruddsbølga på Jæren og i Stavanger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.01.2017 kl 16:44

Politiet har så langt varetektsfengslet tre litauere i forbindelse med innbruddene forskjellige steder på Jæren og i Stavanger de siste ukene. Ifølge Jærbladet har det vært 17 innbrudd på Jæren siden 18. desember.

Ønsker tips

Nå ber politiet i Eigersund om at folk må være ekstra oppmerksomme.

- Dersom publikum observerer folk som vandrer uten mål og mening i nabolaget eller andre steder, ønsker vi tips, sier Ingeborg Åbrekk, politiets vakthavende ved Eigersund politistasjon.

Det har særlig vært på ettermiddag og kveldstid at politiet har fått inn tips om personer som rekognoserer et område.

- Hvis publikum reagerer på en merkelig adferd på enkelte personer, så er det viktig at vi får beskjed. Så langt kan ting tyde på at dette skjer særlig på ettermiddag og om kvelden, sier Åbrekk.

Ikke meldt om innbrudd

Hun opplyser at det foreløpig ikke er meldt om noen innbrudd i Dalane, men at det er sannsynlig at innbrudd også kan finne sted her i distriktet.

- Derfor ber vi folk om å være årvåkne. Vi ønsker å være føre var, uttaler Åbrekk.

De to første personene ble ifølge Aftenbladet fengslet onsdag. Det skjedde på bakgrunn av gode tips fra publikum samt funn på åstedet.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!