Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Optimismen rår hos NorDan

Optimismen rår hos NorDan

MOT BEDRE TIDER: Tore Rasmussen, administrerende direktør i NorDan-konsernet, puster lettet ut etter noen tøffe år i bransjen. FOTO: Sylvie A. Skadberg

NorDan-ledelsen ser lyst på framtida for fabrikkene i Egersund og på Moi.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.11.2015 kl 09:49

Under den tradisjonelle juleavslutningen på Moi fredag ettermiddag uttalte administrerende direktør i konsernet, Tore Rasmussen, at han nå har en bedre magefølelse for framtida enn på lenge.

– Vi har vært gjennom et til dels tøft år, men jeg er overbevist om at 2015 vil bli et bedre år. Jeg tror vi er over kneika, sa han.

I 2013 tjente verken NorDan-konsernet, eller noen andre norske vindusprodusenter, penger. Markedet var relativt godt, men også produksjonsutgiftene var høye.

– Det er flere grunner til at jeg nå ser mer positivt på framtida. Etter en litt utfordrende start tidlige i år med installering av nye maskiner, har vi i høst sett tydelige forbedringer i produksjonen. I tillegg overtar vi på Moi produksjonen av vinduer med toppsving. Dette skjer etter at fabrikken på Arneberg ble lagt ned. Den hadde sin siste produksjonsdag 28. november. I februar får vi også nye fabrikksjef, sa Rasmussen.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!