Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Mer enn 40 prosent har registrert seg

Mer enn 40 prosent har registrert seg

DT-redaktør Gunnar Kvassheim. FOTO: Erling Svensen

Tirsdag ettermiddag har 2.835 av Dalane Tidendes abonnenter registrert seg og blitt digitale brukere.

Tekst:

Publisert:

Fra i morgen legger Dalane Tidende om abonnementsordningen. Da må man være abonnent også for å kunne lese nyheter på nett. For å få tilgang er det en forutsetning at man registrerer seg som digital bruker. Det har gledelig mange nå gjort, konstaterer redaktør Gunnar Kvassheim.

- Vi hadde et ambisiøst mål om 50 prosent registrerte abonnenter innen 2. april. Det lykkes vi nesten med å nå. Vi har rundet 40 prosent registrerte abonnenter, og tallet øker stadig, sier Kvassheim.

Den siste tida har mer enn 100 abonnenter registrert seg per døgn.

- Registreringen er enkel og tar kort tid å gjennomføre. Det eneste man må ha for hånden, er abonnementsnummeret, som alle abonnentene våre skal ha fått tilsendt i posten. Nummeret kan også fås ved henvende seg til Dalane Tidendes ekspedisjon, påpeker Kvassheim.

Registreringen går stort sett problemfritt, men enkelte overser at de får en e-post fra Dalane Tidende etter at de har registert seg. Denne må de sende en bekreftelse på i løpet av den første timen. Enkelte har også opplevd at de ikke har mottatt denne e-posten. Kvassheim oppfordrer de som får problemer, til å ta kontakt med ekspedisjonen på telefon 51461100.

Avisas abonnenter har nå tilgang til e-avisen som en del av abonnementet. Men også da er det en forutsetning at man registrerer seg digitalt.

- Vi ligger svært godt an sammenlignet med de fleste andre aviser som har vært gjennom en tilsvarende omlegging av abonnementsordningen. Riktignok når vi trolig ikke helt målet om 50 prosent digitale brukere i løpet av morgendagen, men i løpet av uka bør det være gode muligheter for det. Uansett har vi et godt utgangspunkt for å arbeide videre med den ny ordningen, mener redaktøren.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!