Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Strømmen er tilbake

Strømmen er tilbake

En kabel ble kuttet under gravearbeid torsdag formiddag. FOTO: Erling Svensen

En kabel røk under gravearbeid på Torget. Det resulterte i et strømbrudd som varte i 12 minutter for noen abonnenter og 16 minutter for andre.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.10.2016 kl 12:08

Dalane energi er i ferd med å koble om og sørge for at de delene av Egersund som ikke har hatt strøm, nå får strømmen tilbake.

Årsaken er at en kabel har blitt ødelagt under gravearbeidet som foregår i Egersund sentrum. Samtidig ble en kommunikasjonskabel og skadet, noe som førte til at det ble vanskeligere for Dalane energi å lokalisere feilen og hvor mange som var uten strøm.

- Vi skal snart ha på plass strømforsyningen igjen, lovet administrerende direktør Idar Sønstabø i Dalane energi klokka 11.10.

Det var abonnenter i Hestnes og på Rundevollsfeltet som fikk strømmen tilbake etter 12 minutter, mens abonnenter i deler av Egersund sentrum og blant annet Veshovda måtte vente ytterligere fire minutter før strømmen kom tilbake.

Siste nytt i Nyheter

Brannutrykning til Stapnesveien
Fire i finalen
Luke #4: Nils Bakka

I desember skal ordfører Odd Stangeland, i samarbeid med Frivilligsentralen i Eigersund og Dalane Tidende, hedre 24 av de mange som gjør en innsats for andre. Vi åpner én luke hver dag.

Fjord Line utvider lugarkapasiteten og er på jakt etter nytt skip
Hadde bare kort, blei avvist på bussen

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!