Terje Jørgensen jr.

- Mitt livs letteste prioritering! Alder: 33 år (blir 34 4. august) Bosted: Nygaten i Egersund Aktuell: Har tatt ferie fra ordførervervet; venter barn under kronprinsbesøket. Terje Jørgensen jr. og samboeren Linda befinner seg kanskje på fødestua under kronprinsbesøket.   Terjes samboer Linda Ersdal har termin 4. september - to dager etter kronprinsbesøket. Ordføreren har med andre ord mulighet til å få både i pose og sekk. - Kronprinsbesøket kan se ut til å henge i en tynn tråd. Selv går jeg bare og venter og gleder meg. - Til? - Hehe, jeg gleder meg nok mest til terminen. Kronprinsparet får eventuelt klare seg uten meg, smiler den vordende faren. Han tok ferie før helga og skal slappe av i tre uker framover. Det er ei stund siden han har kunnet det. - Ja, når hadde du egentlig ferie sist? - Det var et godt spørsmål, sier Terje og sjekker kalenderen. - Hmm, jeg hadde ei ferieuke i slutten av januar, sier han etter litt leting. Velfortjent avbrekk, med andre ord. Fra onsdag av tar Solveig Ege Tengesdal over som ordførervikar. Mye arbeid til tross - Jørgensen jr. kan se tilbake på en hendelsesfylt vår i Eigersund. - Det har vært hektisk, men interessant. Jeg liker våren og forsommeren; det er stor aktivitet og mye gøy som skjer i byen, med festivaler og det som hører til, sier han. - Hva skal du gjøre i dag? - Vi skal på svangerskapskontoll på sykehuset. Etter det kjører vi kanskje en tur til Østlandet. - Hva gjør du når du vil slappe av om sommeren? - Flater ut i sola. Helst med ei god bok og radioen på. - Ferierer du helst i Norge eller i utlandet? - Helst i utlandet, men det blir det jo ikke i år. Jeg er veldig glad i å reise og har vært mye rundt forbi. Liker å oppleve nye ting. - Hva spiser og drikker du helst om sommeren? - Reker og øl er godt. Grillmat også. Det er heller ikke vondt med et glass rødvin. - Foretrekker du stranda eller fjellet om sommeren? - Stranda. Definitivt! - Har du et spesielt sommerminne? - Ett av de gode sommerminnene var da det ble arrangert Kystens landsstevne for en god del år tilbake. Da var både gammel og ung i byen. Været var fantastisk og man hadde utesteder nedover hele Strandgadå. Det var fullt liv i byen - Egersund på sitt beste. Og det er veldig kjekt at det skal arrangeres igjen i 2011. - Hva burde Dalane Tidende skrevet mer om? - Godt spørsmål. Hehe, hva var det nå jeg svarte i den undersøkelsen... Nei, jeg er stort sett fornøyd og leser den jevnt og trutt. Det blir sånn «bare må ha den». Men jeg setter pris på gladsaker. Jeg kaster kanskje stein i glasshus nå, men veloverveid, gravende journalistikk har jeg også sansen for. - Hvem fortjener ei rose? - Hu heima! Spesielt nå - det er nok damene som kjenner det mest under svangerskap.  

Dette innholdet er kun for våre abonnenter

For å se innholdet må du ha gyldig abonnement.

Logg inn

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon