- Uakseptabel politimangel

 

Sokndal Arbeiderparti mener det er høyst uakseptabelt at Dalane og Sirdal til tider er eller har vært uten politipatrulje nattestid.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.03.2010 kl 18:28

dalane-tidende.no
Dalane Tidende

Lokallaget foreslår at årsmøtet i fylkespartiet til helgen oppfordrer Rogaland politidistrikt ved politimesteren til straks å sørge for at det til enhver tid er døgnkontinuerlig politibemanning med politipatruljer på nattestid ved alle driftsenheter, også Egersund

Sokndal Arbeiderparti viser til oppslag i Dalane Tidende om politiløse helger, mangel på overtidsmidler til å sikre patruljer i Dalane mens distriktet gikk med 11 millioner i overskudd, og politimesterens bonuslønn på 110 000 kroner.
- Når man vet hvilke veier og avstander som finnes i Dalane og Sirdal, samt hvilken avstand det i tillegg vil kunne være fra ytterpunkter i Jæren, er det ikke vanskelig å forestille seg de mest uholdbare scenarier når nødvendig og øyeblikkelig bistand fra politiet skulle være påkrevd. Dette er en situasjon vi ikke kan finne oss i og som må kunne rettes opp med enkle grep, mener det lokale partilaget.

Siste nytt i Nyheter

Klubbhuset reiser seg
ANNONSE
Bjerkreim kan tape 1,4 millioner i eiendomsskatt
 
Friluftskurs for ferskinger
Skal bli enklere å søke om bredbåndstøtte
Skrinlegger ikke sjødeponi, foreløpig
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Avisen Agder

ANNONSE