Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Se traileren til "Skumringslandet"!

I oktober er det premiere på "Skumringslandet", filmen til Paul Magnus Lundø fra Sokndal. Her kan du se traileren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.09.2014 kl 16:27

Filmen skal ha urpremiere i Sogndalstrand amfi 4. oktober. Billettene legges ut for ordinært salg i morgen. Helga etter urpremieren er det ordinær kinopremiere.

"Skumringslandet" er i all hovedsak spilt inn i Sokndal. Leif Nygaard, Kim Bodnia, Jørgen Langhelle og Sverre Anker Ousdal har sentrale roller. Andre som dukker opp i filmen, er Ewen Bremner, kjent fra "Trainspotting", Frank Tønnesen, Espen Hana og Kristina Knaben Hennestad.

Paul Magnus Lundø har selv skrevet manus til "Skumringslandet", sammen med Ronnie M. Larsen.

Det er Sokndal kino som skal stå for arrangementet i Sogndalstrand amfi 4. oktober. Sensuren er foreløpig ikke satt, så inntil videre er aldersgrensa på filmen 15 år. Barn over 12 år kan komme inn i følge med voksne, opplyser det på filmens Facebook-side. Hvis sensuren blir 11 år, vil aldersgrensa bli endret tilsvarende.

I første omgang legges det ut 1.000 billetter for salg.

Paul Magnus Lundø har jobbet med "Skumringslandet" siden 2005.

filmweb.no oppsummeres utgangspunktet for handlingen i filmen på følgende vis: "Vi er i det Herrens år 1348. Vilhelm kommer hjem til Norge for å finne sin bror, Ansgar, som har forsvunnet etter å ha blitt beskyldt for å stå bak en rekke mord. De groteske mordene har skremt innbyggerne i den lille byen. Ryktene vil ha det til at Ansgar står i ledtog med troll og demoner fra underverdenen. Vilhelm tror ikke på troll og djevler og setter i gang en etterforskning."

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!