Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny hovedsponsor på rekordtid

Ny hovedsponsor på rekordtid

STORFORNØYD: Kenneth Andersen kan juble for å ha signert ny generalsponsor på rekordtid.

Kenneth Andersen i EIK fotball brukte kun noen dager på å lande ny hovedsponsor. Fredag ble en avtale med Montér signert.

Tekst:

Publisert:

Onsdag skrev Dalane Tidende at Aker Solutions ikke ville forlenge avtalen med EIK fotball som generalsponsor. Ikke mange timene etter nyheten ble kjent, var Andersen i dialog med nye potensielle samarbeidspartnere.

- Dette gikk veldig kjapt. Montér ringte oss onsdag formiddag etter å ha lest avisen, sier en storfornøyd daglig leder av EIK fotball.

Stor markedsverdi

Andersen innrømmer at han ikke trodde prosessen ville gå så raskt.

- Det er veldig kjekt å registrere at vi faktisk har en markedsverdi. Det viser bare at å være generalsponsor for EIK er attraktivt, uttaler Andersen.

Montér var første aktør på banen for å sikre seg plassen på framsiden av EIK-drakta, men Andersen bekrefter at også andre aktører var inne i bildet.

- Montér gjør dette først og fremst for å øke sin merkevarebygging. Dette er et samarbeid på grunnlag av business, og ikke for at det var "synd" på EIK som stod uten sponsor, forklarer Kenneth Andersen.

To år lang avtale

Avtalen strekker seg over to år, med opsjon på videre forlengelse. EIK fotballens daglige leder kan ikke kommentere de økonomiske betingelsene, men bekrefter at de gule og svarte er fornøyd med avtalen som er signert.

- Vi er veldig godt fornøyde. Det er en avtale innefor de rammene som vi ønsket oss. Prosessen fra interessen ble kjent og fram til en avtale var utrolig kort, fortsetter Andersen.

Montérs tilknytning til EIK er på ingen måte fersk. De har vært gullsponsor av klubben i en årrekke.

- Det er en bedrift som allerede er tilknyttet sponsornettverket. Det synes vi er ekstra kjekt. Det er en butikk med lokal tilknytning og tilhørighet. Nå er det en av samarbeidspartnerene gjennom mange år som har tatt steget opp som generalsponsor, sier Andersen

Nøkkelord

Se bildet større

NY GENERALSPONSOR: Montér er EIKs nye generalsponsor.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!