Startnummerne må hentes i Sandnes

 

I fjor ble det utlevert startnummer til Nordsjørittet i Egersund. Det går ikke i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2009 kl 08:12

dalane-tidende.no
Dalane Tidende

 

Lørdag er det den store sykkeldagen i Egersund. 7.500 syklister inntar byen i anledning Nordsjørittet. Det kommer til å bli mer enn merkbart. Hele Jernbaneveien, Gruset og sentrum kommer til å preges av syklister som gjør seg klar til styrkeprøven mellom Egersund og Sandnes.

SANDNESTUR: En endring er i opplegget rundt Nordsjørittet vil være merkbar for mange syklister denne uka. Deltakerne må til Sandnes for å hente startnummeret sitt. I fjor kunne de få dette utlevert hos Tengesdal Sport i Egersund. Det var en løsning som mange satte pris på. Hvor mange hundre dalbuer som skal sykle, har vi ikke oversikt over. Alle må legge inn en Sandnes-tur i slutten av denne uka. Eventuelt må de organisere henting og avtale med andre som plukker med seg flere startnummer.

SPONSORAVTALE?: Det er arrangøren av Nordsjørittet som har valgt å kutte ut muligheten for å få utlevert startnummeret i Egersund. Spinn Sykkelshop er en av sponsorene til Nordsjørittet. Nå får butikken i Sandnes besøk av tusenvis av syklister de to dagene før rittet. Det er temmelig sikkert merkbart i kasseapparatet. All utlevering er lagt til butikken.

Ved andre store idrettsarrangement, som eksempelvis Birken, både på ski og sykkel, og Vasaloppet velger deltakerne ved påmelding hvor de vil hente startnummeret. Da blir disse sortert og lagt ut for avhenting på ønsket sted. I Nordsjørittet må deltakere som kommer austfra først til Sandnes på fredagen og så må de stille i Egersund for start på lørdagen.

{jomcomment}

 

Siste nytt i Sport

Klubbhuset reiser seg
ANNONSE
God NM-avslutning for Grastveit
 
Tour-løparane klar for siste etappe
Johnsen Skåtøy raskest av damene
Dårlig dag for Grastveit
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Avisen Agder

ANNONSE